Plugg raringar

Ja, man kan ju ha så där as kul när man pluggar eller så kan man ha som jag - as tråkigt, as jobbigt, överdrivet svårt!
Så varför inte bli förbannad och kast datorn i marken? Eller den kankse går sönder? kan ju va så - kankse....
ja, men det var ju iallafall skola idag för första gången på 5 veckor . Dock inte så roligt. Skulle ha metod kök men lilla gulligt fredrik kastar upp hygien uppgifter på bordet iställt. Måste  säga att det känndes hur bra som helt :/ Men efter lunch skulle vi går och se när skollagaet körde match men Det var slut för länge sen. Senare fick jag reda på att det inte ens hade varit på parken utan i eneby. Så det var ju bra att vi inte hann dit innan.

Men nu ska jag fortsätta med det här underbara, bästa, roligaste av allt ! MATTE ! <3

födelsedag - dag nr 2

Tjenna raringar, idag har släkten knallat hit och lastat på mig presenter som var väldigt bra och fina! Blev väldigt nöjd :)
Senare åkte jag till mina kusin och kollade på robinsson men den här gången åkte äntligen billing ut.! fan va gött!
Nu sitter jag och lyssnar på staffan Hellstrand skivan som mamma köpte igår.
Jag fick även en skiva med Caroline af ugglas idag som jag har kört ett varv här också :)
Väskan jag hade önskat mig från gina med storbrianiens flagga på fick jag av mormor och morfar som jag tycker är as fin så det ska på stan med mig imorgon :) kanske bara om vi hinner xd

Men nu ska jag leka lite i photoshop :)
puss.


Födelsedag nr 17

Tja dagen har varit den bäst på as länge! engelskan gick bra och det är slut på praon. På eftermiddan var jag på resturang med la familja. Väldigt kul och gott,. till efträtt åt jag nått jag kommer drömma om länge - choklad soppa :D oj så gott!

Här kommer lite bilder från dagen eller bara konsetern :D




Bilden på Elvis fick jag av frida och sen köpte pappa bilden på eldkvarn. Efter konserten singnerade dom bilden så dom hänger brevid varann över sängen ! :D


puss!

okej förlåt igen.

Okej okej okej okej jag har inte skrivit på sjuuukt länge men du, jag har faktiskt annat att göra! Som tillexempel att gå upp på morgon och ta mig till praon! Som för övrigt heter pappa grappa prnova!
annars har det ju inte hänt så mycket bara det att jag fyller år på fredag !! yey. så det kommer bli en bra bra dag. Först är det nationella prov (dock inte så roligt) Sen till praon där det är sista dagen då. Sen på kvällen ska jag ut med la familja och äta på resturang och sen bär det av till skadia teatern där ELDKVARN spelar! as bra kommet det att bli!

Men okej nu SKA jag börja med matten för i morgon är det (till er stora förvåning) pmprov i matte - Men hallå det har ju aldrig hänt förut så det så!

jag ska försöka hinna med att blogga lite mer och jag tror att det kommer ske för jag börjar ju skolan på måndag och har jag inget att göra då eller helt enkelt inte orkar brukar jag slänga in ett inlägg eller 20 st.

puss puss!

RSS 2.0